facebook  ДДСО

 
Новини
19-01-2012 10:48 | Переглядів: 369

На Київщині працівника ДАІ під час оформлення ДТП збила машина


Стан здоров’я інспектора ВДАІ Бориспільського міськвідділу міліції, якого днями на 20-му кілометрі автодороги Київ-Дніпропетровськ під час оформлення ДТП збила автівка та протягла близько 10 метрів, стабілізувався. На сьогоднішній день лікарі оцінюють його як середньо-тяжкий.

За словами медиків, правоохоронець отримав численні забої м’яких тканин, відділів хребта, гематоми і наразі продовжує стаціонарне лікування в центральній районній лікарні. Вберегти найдорожче – життя людини – їм вдалося. «Народився в сорочці,» - подейкують між собою люди в білих халатах.

Того вечора 32-річний капітан міліції Олександр Семененко разом із своїм напарником прибули на службовому автомобілі для оформлення ДТП. Поблизу села Старе киянин на «Фіат» не впорався з керуванням і потрапив у кювет. 

Виставляючи огороджувальні конуси на місці пригоди, капітан відчув сильний удар в поперек, а від забиття голови чоловік взагалі втратив свідомість. «Шевроле-Авео» під керуванням 20-річного студента вже тягнула працівника ДАІ по слизькій дорозі. 

Як результат, не обравши безпечної швидкості і не врахувавши дорожні умови, молодик збив правоохоронця.

За фактом ДТП міліція порушила кримінальну справу за ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera