facebook  ДДСО

 
Новини
23-01-2012 14:07 | Переглядів: 357

У столичному регіоні пенсіонерка заплатила за своє життя трьома гривнями і самогоном

До чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції зателефонував лікар швидкої і повідомив, що на виїзді в одній із квартир було виявлено труп 72-річної громадянки. Швидку допомогу викликали сусіди покійної. На місце події миттєво виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділу міліції.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів встановили та затримали осіб, які скоїли даний злочин. Зловмисники розповіли що, жінка сама винна, в тому що так трапилося. Двоє 30-річних чоловіків мешканців Васильківського району проживали в місті Біла Церква у знайомих. Молодики зловживали наркотичними засобами і спиртними напоями. Кошти, зазвичай, здобувались незаконним шляхом. Втім і їх не вистачало на постійні потреби веселої компанії. 

Маючи в кишені лише 17 гривень молоді люди пішли до знайомої жінки, яка приторговувала самогонкою. Продавчиня за свій специфічний товар просила 20 гривень. Але чолов’яги давали лише те, що мали. Домовитися в ціні їм не вдалося. Не отримавши бажаного та страшенно обурившись один із молодиків вирішив провчити незговірливу пенсіонерку і почав її лупцювати. Коли та знепритомніла і впала, чоловіки стали нишпорити по квартирі, шукаючи цінні речі. 

Так нічого і не знайшовши, зловмисники зняли з вуха непритомної жінки одну сережку, друга ж злетіла з потерпілої і загубилася коли жертву били. За висновками медичної експертизи від отриманих чисельних травм, літня жінка померла за півгодини. 

Молодиків затримано, і наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Білоцерківського міськвідділу міліції. За фактом скоєння злочину порушено кримінальну за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Навіть досвідчених міліціонерів вразили цинічні слова винуватців трагедії: «Не зійшлися в ціні». Життя бабусі коштувало 3 гривні – нестачу на оковиту.

Тетяна Гадомська
спеціаліст по взаємодії з громадськістю та ЗМІ
Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera