facebook  ДДСО

 
Новини
25-01-2012 10:39 | Переглядів: 304

Квартирант забив господарку поліном і викинув тіло в бак для сміття

Міліція Обухівського району Київської області за три години затримала чоловіка, який ґрунтовно підозрюється у скоєнні вбивства 71-річної пенсіонерки. Оголене тіло покійної з численними гематомами виявили працівники комунального підприємства в баку для сміття на одній з вулиць міста Обухів.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили особу загиблої жінки. Виявилося, пенсіонерка жила в будинку неподалік і мала не найкращу характеристику в колі сусідів. З’ясувалося і те, що покійна здавала кімнату 50-річному раніше судимому за зберігання зброї чоловікові. І господарку, і квартиранта об’єднувала любов до чарки. За словами колишнього в’язня, не дивлячись на вік, не відмовлялася старенька і від участі у сценах кохання, запропонованих ним. Після однієї з таких і сталася трагедія.

Чоловік пішов відпочивати в свою кімнату. Коли прокинувся, побачив, що бабця сидить за столом і сама (без нього) п’є горілку. Люті у ще недавнього коханця не було меж. Чоловік замахнувся і з усієї сили вдарив пенсіонерку в обличчя. Жінка впала на підлогу. Тоді квартирант взяв в поліно і почав наносити удари пенсіонерці по голові та тулубу. Після знущань над старенькою, він спокійно пішов спати. 

Близько четвертої години ранку чоловік помітив, що господарка не дихає, і вирішив «замести» сліди: звалив на плечі тіло, виніс у двір і викинув в бак для сміття. Сам зловмисник зібрав деякі речі і до затримання правоохоронцями переховувався на будівництві.  

За даними фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство). Підозрюваний, який у скоєному зізнався, наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera