facebook  ДДСО

 
Новини
31-01-2012 15:31 | Переглядів: 241

На Київщині чоловік відлупцював до смерті колишню дружину і напоїв перед смертю молоком

В одному із сіл Ставищенського району, що на Київщині, 40-річний чоловік руками і ногами забив колишню дружину. Перед смертю він напоїв її молоком.

Подружжя розлучилося п’ять років тому, проте їх і досі об’єднувала горілчана пристрасть. 49-річна жінка навіть лікувалася від алкозалежності. Та і чоловік не став взірцем – двічі відбував покарання в місцях позбавлення волі за хуліганство і теж не відмовлявся від чарки.

Трагедії передувало, як це зазвичай трапляється, банальне розпиття горілки. При чому це свято з невідомою назвою продовжувалося близько двох діб, доки справа дійшла до сварки. Лайливу жінку на підпитку чоловік вирішив виховувати силовими методами. Та не розрахував. Відлупцьована дружина притихла від болю, а за деякий час попросила молока. Ніхто й не здогадувався, що це було її останнє бажання. Розчулившись, пізно ввечері чоловік зібрався і пішов в найближчий магазин. 

На ранок розуміючи, що жінка померла, господар, який ще знаходився у стані алкогольного сп’яніння, сам прийшов до правоохоронців. Чоловік повідомив, що в його будинку – тіло колишньої дружини, яка нібито ввечері лягла відпочивати і не прокинулась. За висновками судмедекспертизи, смерть жінки настала від перелому ребер, забою легенів та відриву зв’язки печінки.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). На сьогоднішній день чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, у скоєному зізнався. Найбільше, що хвилює його тепер – «скільки років доведеться провести за гратами». Згідно чинного законодавства колишньому чоловікові загиблої загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera