facebook  ДДСО

 
Новини
01-02-2012 14:00 | Переглядів: 273

В Київській області затримали чоловіка, який підозрюється у смерті власного батька


В одному із сіл Обухівського району Київщини міліція затримала 27-річного молодика, який підозрюється у смерті власного батька. За результатами судмедекспертизи, 56-річний чоловік помер внаслідок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу в мозок та перелому склепіння черепа.

Як з’ясувалося під час проведення слідчо-оперативних дій, напередодні між сином та батьком, які були добряче напідпитку, відбулася сварка. Слово за слово і в хід пішли кулаки. Молодший виявився сильнішим: господар отримав від сина кілька ударів в обличчя. Від останнього чоловік, який і без того ледь тримався на ногах, впав і вдарився головою об батарею опалення.  

Деякий час батько ще був при свідомості, але вже не піднімався. Злякавшись наслідків, син підклав йому під голову подушку та викликав швидку. Проте по приїзду лікарі вже констатували смерть. Поки тато помирав, нащадок приховував сліди. Щоб у лікарів, а потім і у міліції, не виникло зайвих запитань, він виніс з кімнати та сховав розбитий під час сварки телевізор, прибрав речі. Але після експертизи, крити було нічим. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). У скоєному молодик зізнався. Наразі з підозрюваним проводяться необхідні слідчі дії. Йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera