facebook  ДДСО

 
Новини
03-02-2012 14:49 | Переглядів: 360

За фактом побиття депутата Броварської міської ради порушено кримінальну справу

2 лютого о 20:55 год. по лінії 102 до чергової частини Броварської міської міліції надійшло повідомлення з мобільного телефону від депутата Броварської міської ради – про скоєний на нього та його помічника напад чотирма особами на вулиці Грушевського.

Впродовж п’яти хвилин за вказаною заявником адресою приїхали працівники патрульної служби, які, отримавши від депутата перелік прикмет підозрюваних осіб, почали відпрацьовувати прилеглу територію. Під час роботи слідчо-оперативної групи, міліціонери встановлювали свідків події. З п’ятнадцяти опитаних мешканців будинку ніхто ані шуму, ані криків не чув.

В деяких електронних ЗМІ повідомляється, що після скоєння нападу на місце «відразу було викликано наряд міліції та "швидка"». Проте під час перевірки встановлено, що від депутата заява по лінії «103» до броварських лікарів не надходила. Наразі потерпілі знаходяться в лікарні швидкої медичної допомоги столиці.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство вчинене групою осіб), яка передбачає  обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи  по встановленню осіб нападниківв та встановлюються усі обставини події.

Правоохоронці звертаються до громадян, які, можливо, стали свідками даної події з проханням повідомити про це до міліції. Телефон чергової частини Броварського МВ 5-34-04 або 102.

 ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera