facebook  ДДСО

 
Новини
08-02-2012 13:40 | Переглядів: 429

Самоселів у Зоні відчуження підтримують міліціонери

Під час екстремального зниження температури і тяжких погодних умов працівники відділу зони ЧАЕС ГУМВС України в Київській області навідали самоселів відчуженої території.

 

Через сильні морози та снігопади в селі Нові Шепеличі знеструмило електропостачання. У цьому населеному пункті проживає двоє людей. На щастя, за допомогою міліціонерів несправність швидко полагодили. Крім того, правоохоронці перевірили, чи є у поселенців хліб, продукти харчування та інші необхідні речі. Адже через заметілі та ожеледицю дістатися віддалених селищ вкрай важко.

 

Працівники міліції навідали всіх самоселів, яких у Зоні відчуження всього 197, із них у віддалених селех – 94 чоловіка. Від холоднечі ніхто з мешканців Чорнобильської зони не постраждав, жодних неприємних або нещасних випадків також зафіксовано не було.

Втім на території всієї Київської області негода лютує і додає роботи правоохоронцям. Тільки за останню добу патрулюючи вулиці працівники міліції забрали 20 осіб, які потребували допомоги. Людей доставляли додому аба до пунктів обігріву, 7 довелося відвести до медичних установ. 13 шукачів пригод були у стані алкогольного сп’яніння, що вкрай небезпечно в морозну погоду.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera