facebook  ДДСО

 
Новини
16-02-2012 11:22 | Переглядів: 530

Броварський міліціонер вирощує близько сотні елітних голубів

У  Броварському міськвідділі міліції, що на Київщині працюють не тільки мужні й сміливі люди, а ще й творчі, талановиті, та емоційні. На роботі їм щодня доводиться стикатися з небезпекою і кримінальним світом. 

Утім вдома, у колі родини, кожен перевтілюється у порядного відповідального сім’янина, і майже кожен має свої хобі й захоплення для душі, завдяки яким абстрагується від нелегкої буденності. 

Майже все життя інспектор із дізнання відділення Державної автомобільної інспекції міськвідділу міліції Станіслав Заєць вирощує голубів. Будувати голубники почав ще у дитинстві. Навчаючись у п’ятому класі, вперше взяв у долоні пташку сусіда діда Івана навчаючись. Тоді й відчув, що не покине благородну справу вже ніколи.

 

Тепер 37-річний Станіслав Петрович має власні голуб’ятники та сотні пташок. За свій життєвий шлях чоловік змінив багато професій і друзів. Незмінною залишилася тільки любов до неба та до голубів. 

Зі слів міліціонера, відчуття, коли тримаєш в руках Божого птаха і відпускаєш у його до синіх безкрайніх хмар – найдивовижніше з усіх на світі. Пташеня, яке виросло у твоєму голубнику, відчуває свого господаря, немов найріднішу людину. «Ми одна велика родина. Особливо вражає їхня вірність – коли голуби обирають собі пару, то не зраджують одне одного до самої смерті. Тож вірність буває не тільки лебединою, а й голубиною. Не дарма ж цих птахів зображують на весільних рушниках. Так живу і я»,- розповідає Станіслав Петрович.  

Дружина Оксана раніше скоса позирала на уподобання чоловіка, а тепер за його відсутності надійно заміняє свого коханого коли потрібно доглядати за крилатими друзями. Дочка також залюбки стежить за поведінкою птахів і іноді навіть намагається з ними розмовляти.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС Україна в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera