facebook  ДДСО

 
Новини
17-02-2012 13:35 | Переглядів: 349

На Київщині знову пограбували банкомат, цього разу в Білій Церкві

У місті Біла Церква Київської області у приміщенні однієї з бібліотек пограбували банкомат. Сліди зламу та крадіжки виявили співробітники установи, які зранку прийшли на роботу.

Вночі пошкодивши і відкривши пластикові двері, зловмисники проникли до бібліотеки, зламали сейф та забрали касети з грошима. З банкомата винесли 520 000 гривень. Наразі міліція встановлює свідків події, крадіїв розшукують, ведеться слідство. 

Нажаль, подібний випадок на Київщині вже далеко не перший. Втім не зважаючи на постійні зауваження і попередження працівників міліції щодо запобіжних заходів, керівництво банків їх зухвало ігнорує. І на цей раз, приміщення в якому знаходився банкомат не було технічно укріплене. 

З’ясувалося, що сигнал тривоги надійшов близько третьої години ночі, втім з невідомих причин на спрацювання ніхто з охоронців банківської установи відповідним чином не відреагував та до правоохоронних органів не повідомив. Причини такої поведінки також з’ясовуються. Через безпечність власників банкомату у крадіїв було більш ніж достатньо часу для того щоб спокійно винести гроші та втекти.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera