facebook  ДДСО

 
Новини
19-02-2012 12:00 | Переглядів: 328

На Київщині чоловіки з битою та пістолетом скоїли напад на аптеку


Вчора близько 19:00 год. в одній із аптек міста Бориспіль, що на Київщині, двоє чоловіків, погрожуючи битою та предметом, схожим на пістолет, винесли з каси 4 тисячі гривень та упаковку препарату «Віагра». На щастя, 28-річна жінка-провізор не постраждала. Отямившись після переляку, вона зателефонувала по лінії 102.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Можливо, якщо б приміщення було обладнане тривожною кнопкою, зловмисників встигли затримати за гарячими слідами.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Чоловікам загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі міліція проводить всі необхідні оперативно-розшукові заходи та встановлює свідків події, що сталася на першому поверсі багатоповерхівки в приміщенні аптеки по вул. Головатого, 89. За словами провізора, чоловіки були в одязі чорного кольору, при собі мали рюкзаки. Обличчя нападників жінка не роздивилася, вони їх старанно приховували. Прохання до всіх, хто що-небудь бачив того вечора повідомити міліцію за телефонами (04595) 6-23-91 або 102.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera