facebook  ДДСО

 
Новини
20-02-2012 17:45 | Переглядів: 330

В місті Обухів пройшла президія ради Асоціації ветеранів органів внутрішніх справ Київської області

Напередодні 80-тої річниці Київщини та Дня захисника Вітчизни в місті Обухів пройшла президія ради Асоціації ветеранів органів внутрішніх справ за участі керівництва обласного міліцейського Главку. На нараді обговорювали робочі та організаційні питання, вносили зауваження та пропозиції щодо подальшої співпраці ветеранів ОВС з районними відділеннями міліції. У заході прийняло участь понад 100 чоловік.

Зі слів першого заступника начальника ГУМВС України в Київській області полковника міліції Юрія Спаського, остання така зустріч голів ветеранських обласних організацій та керівного складу Головного управління відбулася 5-6 років тому. Відновити цю необхідну традицію вкрай важливо. Адже під час подібних зустрічей-нарад обговорюється безліч корисних для роботи моментів. Юрій Георгійович зазначив, що робота всіх ветеранських організацій нелегка і дуже важлива. Висловив слова глибокої та щирої подяки ветеранам за їхній безцінний досвід, яким вони діляться з молодим поколінням правоохоронців. Також Юрій Спаський наголосив, на необхідності співпраці працівників кадрового забезпечення з Радами ветеранів і вразі потреби виділяли наставників юним фахівцям.

До привітань і теплих побажань приєднався заступник начальника ГУМВС України в Київській області полковник міліції Григорій Розум. З його слів зібрання такого рівня корисні і необхідні передовсім для покоління майбутніх міліціонерів котрі працюють в органах внутрішніх справ.

Усім присутнім на урочистому заході вручили нагороди і цінні подарунки. Учасникам бойових дій, ветеранам Великої Вітчизняної війни та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС висловили слова глибокої поваги та вдячності. Загиблих ветеранів і працівників органів внутрішніх справ вшанували хвилиною мовчання. На сам кінець президії у Обухівському палаці культури і мистецтв відбувся урочистий концерт.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera