facebook  ДДСО

 
Новини
24-02-2012 15:25 | Переглядів: 349

На Київщині колишній в’язень жорстоко вбив незадоволену коханку


Днями працівники Бородянського райвідділу міліції затримали чоловіка, який жорстоко розправився зі своєю 47-річною співмешканкою. Схопитися в ярості за ніж і молоток колишній в’язень вирішив після чергового незадоволення коханої його чоловічою силою. Зловмисник, молодший від потерпілої на два роки, місяць тому вийшов з місць позбавлення волі, де десять років відбував покарання за аналогічний злочин – вбивство ще однієї жінки.

Те, що з Надією трапилась біда, запідозрили співробітники, коли жінка не прийшла на роботу і нікого про це не повідомила. Маючи 30 років трудового стажу, у неї не було жодного стягнення чи навіть запізнилася. Коли ж колеги прийшли і постукали в двері її квартири, а ніхто не відчинив, зателефонували в міліцію. Те, що згодом побачили всередині в одній з кімнат, шокувало і правоохоронців, і знайомих…  

Початком стосунків для самотньої Надії з Андрієм стало оголошення в одній з газет, де зазначалося: «Чоловік шукає доброзичливу жінку для створення сім’ї». Омріяна щасливим майбутнім Надія розпочала листування, яке тривало доки коханий, якого вона бачила лише на фото, не звільнився. «Щастя» тривало не довго – близько трьох тижнів. Постійні незадоволення жінки інтимним боком життя, невдалі жарти з цього приводу в колі її подруг в кінці кінців спровокували співмешканця на вбивство. 

Того дня послухавши чергові нарікання невдалий коханець не витримав – пішов на кухню і взяв ніж. Скільки ударів він наніс жінці – не пам’ятає. Коли знаряддя злочину випадково вискочило з рук, чоловік знов повернувся на кухню та взяв інший ніж і продовжив страшну помсту. Цього разу лезо виявилося дуже гнучким і за словами затриманого «погано входило в тіло, тому довелося взятися за молоток». Після таких знущань обличчя жінки практично неможливо було розпізнати. Ховали Надію у закритій труні. 

Розуміючи, що накоїв, чоловік переодягнувся, взяв із гаманця господарки гроші на дорогу, прихопив її мобільний, зачинив квартиру та кинувся навтьоки. Завдяки спільним зусиллям працівників карного розшуку Київської та Дніпропетровської областей, чоловіка впродовж доби затримали в одному з районів Дніпропетровщини та доставили в Бородянку. Як виявилося, ще на вокзалі зловмисник встиг продати телефон покійної за тисячу гривень.

За словами начальника Бородянського райвідділу міліції Сергія Смірнова, за даним фактом порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство, вчинене з особливою жорстокістю). Затриманий у скоєному зізнався і наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. На запитання правоохоронців відповідає цинічно, за вчинене не виправдовується: «Вона образила мене – і отримала своє. Не шкода. Весь світ – бардак…». Чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera