facebook  ДДСО

 
Новини
27-02-2012 13:41 | Переглядів: 308

Пошуки хворого, який загадково зник з лікарні під Києвом, тривають

23 лютого о 4:05 год. до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції Київської області від чергового лікаря Києво-Святошинської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що з палати № 5 хірургічного відділення зник стаціонарно хворий 1979 року народження. На місце виїхала слідчо-оперативна група.  

Під час спілкування з дружиною зниклого виявилося, що всі його речі, в тому числі мобільний телефон, знаходилися в палаті. Відсутні були лише шорти та футболка. Опитані хворі, які також знаходилися на другому поверсі лікарні і бачили відчинене вікно, пояснюють що скоріше за все чоловік вистрибнув.

Для пошуків зниклої людини міліція застосувала службового собаку, який взяв слід від ділянки під вікном та провів міліціонерів близько 80 метрів. На перехресті проїжджої частини слід було втрачено. Для прочісування прилеглої території залучено курсантів Національної академії внутрішніх справ України.

На сьогоднішній день заведено оперативно-розшукову справу, в рамках якої проводяться всі необхідні заходи, щоб встановити місце перебування хворого.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera