facebook  ДДСО

 
Новини
06-02-2012 15:19 | Переглядів: 284
В місті Переяслав-Хмельницький чоловік власноруч затримав розбійника, який погрожував пістолетом та вимагав у продавця гроші
В місті Переяслав-Хмельницький, що на Київщині, чоловік затримав розбійника, який погрожував продавцю місцевого магазину пістолетом та вимагав гроші.Зловмисником виявився 28-річний місцевий житель, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Чоловік офіційно ніде не працює, свою трирічну дитину та дружину утримує випадковими підробітками. Цього разу намагання дістати грошей дійшли до криміналу. 
06-02-2012 12:56 | Переглядів: 268
Інспектори патрульної служби міліції затримали киян, які пограбували далекобійника
Із повідомленням про викрадення грошей у сумі однієї тисячі гривень та шести тисяч російських рублів до чергової частини Броварського міськвідділу міліції звернувся 42-річний житель Львівської області, який працює водієм-дальнобійником.Як стало відомо, близько третьої години ночі дальнобійник заблукав у місті, і тому вирішив зупинився на одній з вулиць, щоб запитати у перехожих молодиків, як проїхати до Києва. У ході короткої розмови чоловік раптом почув, як відкрилися пасажирські двері його автомобіля. 
06-02-2012 11:49 | Переглядів: 281
Пенсіонерку, яка пережила війну та голодомор, вбили за 77 гривень
В селі Ревне Бориспільського району, що на Київщині, сусідка виявила тіло 83-річної пенсіонерки. По приїзду медиків з’ясувалося, що старенька померла не своєю смертю. Це підтверджували тілесні ушкодження у вигляді гематом обличчя. За викликом лікарів, на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.Винуватця міліція затримала за гарячими слідами. 45-річний чоловік, який раніше вже був засуджений за крадіжку, в колі знайомих розпивав щойно куплену горілку.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera