facebook  ДДСО

 
Новини
01-03-2012 11:32 | Переглядів: 367

На Київщині міліціонери вивчають англійську мову

Керівництво Броварського міськвідділу серйозно і наполегливо готує працівників міліції до футбольного свята під назвою «Євро - 2012» посилено вивчаючи англійську мову.

Зі слів Руслана Хартановича, начальника міліції громадської безпеки Броварського міськвідділу, міліціонери повинні вміти давати пояснення нашим гостям, куди рухатися, як рухатись, і якщо людина звертається, то повинні зрозуміти причину звернення і тому працівники приступили до навчання за спеціальною розробленими програмами. Навчання триватиме до червня 2012 року. 

Навчатимуть міліціонерів розмовної англійської мови Маргарита Миколаївна викладач однієї із броварських шкіл та пенсіонер органів внутрішніх справ Шумко Оксана Миколаївна, яка вивчала англійську мову, додатково закінчила мовні курси для участі у міжнародній місії ООН у Ліберії спеціальним співробітником спеціального миротворчого центру. Заняття проводяться в актовій залі міськвідділу, де збираються міліціонери із різних служб. Перший урок тривав лише тридцять п’ять хвилин, але за цей час правоохоронці пригадали базову шкільну підготовку, яка потребовала освіжити знання, адже мова потребує постійного тренінгу. Першим уроком вчителі були задоволені та відтепер міліціонери покращуватимуть свої знання з кожним уроком.

Працівники міліції спільно з Оксаною Миколаївною розробляють тематичний українсько-англійський розмовник, де будуть охоплюватися теми, пов’язані із ситуаціями, що можуть виникнути під час патрулювання : порушення правил дорожнього руху, втрати чи крадіжки речей, орієнтації на місцевості.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera