facebook  ДДСО

 
Новини
02-03-2012 15:36 | Переглядів: 397

На Київщині злодії викрали з банкомата сто десять тисяч гривень

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від начальника відділу банку «Фінанси та кредит» міста Бровари.

Працівниками слідчо – оперативної групи міськвідділу міліції, що виїхали на місце злочину, встановлено, що вночі пошкодивши і відкривши пластикові двері, зловмисники проникли до коридору магазина «Біла ворона», в якому знаходився банкомат. Зловмисники відтиснувши кришку банкомата, скоїли крадіжку у сумі близько 110 тисяч гривень. 

За цим фактом слідчим міськвідділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

Як з’ясувалося, що вночі сигнал тривоги надходив до працівників банківської установи, але з невідомих причин на спрацювання ніхто відповідним чином не відреагував та до правоохоронних органів не повідомив. 

Втім працівники Броварського відділу державної служби охорони попереджали керівництво банку, щодо нічного технічного укріплення. Останнє обстеження банку працівниками ДСО здійснено 16 лютого 2012 року, надані пропозиції та складені відповідні акти, на що від керівництва банку ніякої відповіді не надходило. 

За фактом крадіжки ведеться слідство, проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення і затримання підозрюваних у скоєнні злочину.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera