facebook  ДДСО

 
Новини
03-03-2012 19:50 | Переглядів: 337

Зниклого мешканця Боярки продовжує шукати міліція


Під час сьогоднішнього стихійного мітингу біля стін МВС родичі та близькі зниклого пацієнта лікарні м. Боярка, що на Київщині, а також мешканці міста, які їх підтримують, вимагали притягнути до відповідальності осіб, винних у зникненні чоловіка. Працівники міліції Київської області жодного дня не припиняли його пошуків та перевірили всі можливі місця появи зниклого з урахуванням даних, отриманих від родичів.

До пошуків було залучено більше сотні правоохоронців, у тому числі 40 курсантів Національної академії внутрішніх справ та 5 кінологів зі службовими собаками.

Наряди розподілили вулицями міста та на прилеглій території лісу і направили на пошуки зниклого чоловіка. В рамках кримінальної справи, порушеної за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, працівники міліції перевіряють всі можливі версії зникнення мешканця Боярки. Перевіряється також інформація про можливе місцезнаходження зниклого, отримана від родичів, навіть з допомогою екстрасенсів. 

Нагадаємо, що громадянин зник в ніч з 22 на 23 лютого. За словами очевидців, він серед ночі самостійно залишив лікарняну палату. Заява про зникнення чоловіка надійшла до міліції кількома годинами пізніше. Поки що місцеперебування зниклого не встановлене, його пошуки тривають.

УЗГ МВС України
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera