facebook  ДДСО

 
Новини
05-03-2012 12:07 | Переглядів: 410

За фактом самогубства 36-річного адмінарештованого в Яготинському ІТТ проводиться перевірка

4 березня о 15 годинні працівники ізолятора тимчасового тримання Яготинського РВ виявили в одній з камер адмінарештованого, який підозріло сидів на полу біля умивальника. З’ясувалося, що затриманий покінчив життя самогубством у незвичний спосіб, за допомогою мотузки виготовленої з простирадла, яку закріпив за водопровідний кран. На місце події негайно викликали швидку, та врятувати чоловіка не вдалося.

Загиблим виявився 36-річний мешканець Баришівського району, який двічі був засуджений (у 1996 році - за зґвалтування неповнолітньої та у 2001 році за навмисне вбивство таксиста) і лише торік звільнився з місць позбавлення волі.

1 березня поточного року постановою Баришівського районного суду він був підданий арешту за адміністративне порушення за ст. 173 КУпАП терміном 7 днів. Спочатку відбував покарання в камері з іншим заарештованим, та в день трагедії його співкамерника було звільнено. Залишившись на одинці чоловік і скоїв самогубство.

При огляді тіла судмедекспертами та працівниками прокуратури Яготинського району слідів насильницької смерті та будь-яких тілесних ушкоджень за винятком слідів характерних при повішанні виявлено не було. Наразі перевірку за даним фактом проводить прокуратура Яготинського району.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera