facebook  ДДСО

 
Новини
07-03-2012 16:29 | Переглядів: 346

Віталій Захарченко відвідав Київщину в якості куратора від Уряду

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк відвідали з робочим візитом ГЕС на Київському водосховищі у м. Вишгороді. Учасники робочої зустрічі оглянули машинне відділення гідроелектростанції та перевірили стан готовності гідроспоруд до весняного паводку.

 

Необхідність такого візиту була зумовлена тим, що керівник правоохоронного відомства закріплений за столичною областю в якості представника Уряду і висловив бажання особисто ознайомитися зі станом дотримання вимог безпеки на потенційно техногенних об’єктах. 

Міністр внутрішніх справ та голова Київської облдержадміністрації у супроводі керівництва обласного Главку міліції та місцевої райдержадміністрації ознайомилися із технічним станом гідроспоруд ГЕС.

За словами директора ПАТ «Укргідроенерго» Ігоря Сироти, відповідними службами забезпечено належний стан гідроспоруд, а також здійснено укріплення дамби для попередження затоплення населених пунктів. Також спеціалісти здійснюють постійний моніторинг стану тиску льоду на дамбу, тому можна стверджувати, що жодної загрози затоплення наразі немає. Паралельно з цим проводиться робота для попередження випадків задухи риби та нормального відтворення водних біоресурсів.
- В якості куратора Київської області я ознайомився із ситуацією, вивчивши питання, чи є загроза паводку, – зазначив Міністр внутрішніх справ. – Крім того, я буду постійно вивчати соціально-економічну сферу регіону, аби доповідати про її стан на засіданнях Уряду та сприяти вирішенню нагальних для Київщини проблем.

За словами Віталія Захарченка, по всій території Київської області будуть створені громадські приймальні, які запрацюють найближчим часом. Звернутися туди зможе кожний житель Київщини. Періодично прийматиме відвідувачів і сам керівник відомства, а допомагатимуть йому в цьому екс-Міністр внутрішніх справ Андрій Василишин та колишній перший заступник Міністра внутрішніх справ УРСР Василь Дурдинець.

Завітав Міністр і до Училища професійної підготовки працівників міліції, що розташоване у с. Хотянівка Вишгородського району. Віталій Захарченко ознайомився з навчальним процесом та перевірив побутові умови курсантів, а представниць прекрасної статі привітав із наступаючим святом 8 Березня. Також Міністр поклав квіти до монументу працівникам обласної міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Ще одним пунктом, відвіданим очільником МВС, стала лікарня з поліклінікою Головного управління МВС України в Київській області. Цей відомчий медичний заклад знаний на всю Україну як один із найкращих реабілітаційних центрів для чорнобильців. Керівник відомства оглянув новий корпус, що прийматиме перших відвідувачів найближчим часом, а також ознайомився зі спеціально закупленим сучасним медичним обладнанням. Тепер лікарня і поліклініка зможуть приймати більшу кількість пацієнтів і матимуть ще більше можливостей, аби надати допомогу працівникам і ветеранам органів внутрішніх справ на найвищому рівні.

УЗГ МВС України
(за матеріалами ВЗГ ГУМВС України в Київській області)
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera