facebook  ДДСО

 
Новини
09-03-2012 11:06 | Переглядів: 315

У місті Бровари за крадіжку затримали неповнолітнього

У торгівельному центрі «Перехрестя» міста Бровари Київської області затримали 17 - річного юнака, який вкрав пляшку лікеру та пачку сигар на загальну суму 230 гривень. Втім скуштувати не вдалося, бо злочин стався на очах працівника магазину, тож останній відразу підійшов до помітно нервуючого незнайомця. «Я все віддам, тільки не телефонуйте до міліції», - став благати юнак. Але каятися вже було пізно, до місця злочину прямували правоохоронці.

Нині відносно неповнолітнього працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.185 Кримінального Кодексу України, згідно якого йому загрожує позбавлення волі строком до 3 років. До речі, зловмисник вже притягався до адміністративної відповідальності за розпиття спиртних напоїв у заборонених законом місцях, проте відповідних висновків не зробив, за що і поплатився.

Зі слів начальника кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Олени Косенко, боротьба зі злочинністю неповнолітніх для правоохоронців – одна з центральних проблем боротьби зі злочинністю загалом. Легка нажива або швидкі гроші, керуючись такими фактами діти свідомо йдуть на злочин. З початку цього року було зареєстровано 10 крадіжок з боку неповнолітніх осіб. Працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу провели в школах роз’яснювальні зі старшокласникам про шкоду і наслідки подібних правопорушень.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera