facebook  ДДСО

 
Новини
19-03-2012 16:53 | Переглядів: 342

У Броварському районі Київщини пограбували АЗС

  До чергової частини Броварського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення про пограбування заправки на 59-кілометрі автодороги Київ-Чернігів.

З’ясувалося, що до торгівельної зали АЗС зайшли двоє невідомих, ще троє зловмисників знаходилися в машині на дворі. Доки один із нападників бився з охоронцем, інший схопив за шию продавця-консультанта, спробувавши таким чином залякати жінку, після чого забрав із каси п’ять з половиною тисяч гривень. Втім співробітниця АЗС все ж таки спромоглася натиснути кнопку тривоги та покликати на допомогу операторів. Почувши здійнятий галас заправники не забарилися і не дали чолов’язі накивати п’ятами. Зрозумівши, що товариш упіймався на гарячому, спільники на автомобілі разом із другим нападником поїхали з місця події. 

У грабіжника, якого правоохоронці затримали в приміщенні вилучили гроші та доправили до відділу міліції. Виявилося, що молодий чоловік уже був раніше судимий за аналогічний злочин. Інших чотирьох учасників пограбування після ряду оперативно-розшукових заходів встановили та затримали вже за добу. Наймолодшому із них лише 19 років, а найстаршому 40.

Наразі працівники міліції перевіряють всіх затриманих на причетність до скоєнні інших злочинів на території області. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій поєднаний з проникненням у житло чи сховище). Згідно санкції статті, зловмисникам загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Ведеться слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera