facebook  ДДСО

 
Новини
20-03-2012 09:39 | Переглядів: 594

Під Києвом здійснено напад на банкіра: двоє поранених


Вчора о 21:25 год. до чергової частини Вишнівського МВМ, що в Київській області, звернувся заступник голови правління одного із столичних банків та повідомив, що в селі Софіївська Борщагівка невідомі особи напали на його автомобіль «Мерседес-бенц» та застосували автоматичну вогнепальну зброю. На момент скоєння нападу окрім 38-річного банкіра в машині знаходився водій.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце пригоди, встановила, що зловмисники вели вогонь з автоматичної зброї та пошкодили переднє праве пасажирське скло, лобове скло, капот, праве крило автомобіля, праву фару. 46-річний водій отримав вогнепальне поранення нижніх кінцівок. Заступник голови правління банку отримав тілесні ушкодження у вигляді садини правого бедра.

В результаті стрілянини також постраждав охоронець одного з магазинів, що знаходиться неподалік. Втікаючи після обстрілу автівки, зловмисники побачили його та відкрили вогонь. Наразі 33-річний чоловік доставлений в реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги столиці. 

За даним фактом проводиться перевірка, порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera