facebook  ДДСО

 
Новини
29-03-2012 15:44 | Переглядів: 349

«КВН-ЮІР допомагає вивчати дорожню грамоту»

У місті Вишневому в залі ЗОШ №4, впродовж трьох годин звучали сміх та оплески, тут проходив фінал XVI обласного конкурсу серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху. Напередодні відбулися зональні змагання які проходили у місті Біла Церква та селі Щасливе Бориспільського району. У конкурсах взяло участь 14 команд переможців міських та районних змагань. Найкращі були запрошені на фінал КВН-ЮІР.

 

Організатори конкурсу, Управління ДАІ ГУМВС України в Київській області, Управління освіти та науки Київської обласної державної адміністрації та Головне Управління у справах сім`ї та молоді Київської обласної державної адміністрації, вкотре проводять такий захід задля однієї мети – попередити та не допустити зростання дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Відкрив змагання начальник Управління ДАІ Київської області Сергій Дерев`янкін, який в своїй промові зазначив, що робота яка проводиться вкрай необхідна. Такі заходи, що стали вже давно традиційними, є кращою формою роботи з підлітками, щодо вивчення та засвоєння ними правил безпечної поведінки на вулицях та дорогах. Наостанок Сергій Олексійович побажав всім учасникам фіналу безкомпромісної боротьби та перемоги найсильнішим.

Від душі жартували юні інспектори над недисциплінованими водіями та пішоходами. Діти у своїх сценках показали інспектора ДАІ помічником для учасників дорожнього руху. І це всім присутнім демонстрували команди КВН-ЮІР із чотирьох міст та районів області - команда «Вітаміни» з міста Боярка Києво-Святошинського району, команда «Драйв» із міста Васильків, «Обгін заборонено» із міста Біла Церква та команда «Стоп контроль» з міста Фастів.

Тема зустрічі «Твій друг - безпечний рух!». Програма складалась з трьох конкурсів: привітання «Усі дорожні правила важливі», конкурс розминка «Телефон гарячої лінії слухає» та музичне домашнє завдання «Рух дозволено».  
Юні інспектори руху розкривали тематику гри в оригінальний КВНівський спосіб. Журі визначило переможців фіналу – перше місце посіла команда «Вітаміни», друге місце зайняла команда «Обгін заборонено», третє призове місце дісталося команді «Драйв», а четверте команді «Стоп Контроль».

Переможців змагань нагороджував заступник начальника УДАІ ГУМВС України в Київській області полковник міліції Дудник Олег Васильович, який відзначив, що всі команди були підготовлені на належному рівні. Також він побажав конкурсантам і надалі продовжувати грати в цю веселу і таку необхідну гру. Адже, саме КВН-ЮІР допомагає вивчати дорожню грамоту.  
А команда «Вітаміни», яка виборола перше місце, 2-4 квітня представлятиме Київщину на зональних змаганнях, які будуть проводитися у місті Луцьк.

УДАІ в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera