facebook  ДДСО

 
Новини
30-03-2012 12:41 | Переглядів: 320

Реєстраційно-екзаменаційна робота на Київщині організована «прозоро»

Відповідно до доручення Президента України з деяких питань дерегуляції від 29 листопада 2011 року, на території Київської області, а саме в Києво-Святошинському районі в селі Софіївська Борщагівка по вул. Льва Толстого 2 (тел. 274-55-02), в новому приміщені працює реєстраційно-екзаменаційний відділ.

Відмінність даного реєстраційно-екзаменаційного відділу полягає в тому, що для зручності громадян Київщини, при наявності всіх необхідних документів вони можуть скласти іспити для отримання посвідчення водія, зареєструвати чи зняти з обліку транспортні засоби незалежно від місця реєстрації.

В даному підрозділі службові приміщення персоналу повністю прозорі, а всі операції з виконання запитів відвідувачів здійснюються за принципом «єдиного вікна».

Нововведення, що полягає у прозорості приміщень, запроваджене для того, аби кожний громадянин, який звернувся у підрозділ реєстраційно-екзаменаційної роботи з тих чи інших питань, мав можливість отримати послугу за максимально короткий час, у повному обсязі та в одному місці.

УДАІ в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera