facebook  ДДСО

 
Новини
31-03-2012 10:43 | Переглядів: 333

На Київщині під час спецоперації «Зброя і вибухівка» правоохоронці порушили 26 кримінальних справ

Під час проведення операції правоохоронці зафіксували 47 фактів та порушили 26 кримінальних справ щодо незаконного поводження зі зброєю за ст. 263 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

На території області працівники органів внутрішніх справ виявляли та документували злочини пов’язані з незаконним обігом вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, встановлювали місця її виготовлення та каналів надходження.

Так у Вишгородському районі Київської області затримали організовану злочинну групу в складі трьох осіб, раніше судимих. Під час ошуку в автомобілі у зловмисників вилучили пістолет марки ТТ із набоями, револьвер-наган із набоями, револьвер «Гром», камуфляжну одежу і маски, металеву биту, знаряддя та прилади для відмикання дверей. За даним фактом порушили кримінальну справу. Невідомо скільки б могло людських жертв, якби озброєне угрупування не затримали міліціонери.

В інших регіонах Київщини у громадян вилучали незареєстровані мисливські рушниці, ножі, патрони різноманітного калібру і навіть гранати. Люди нелегально зберігали зброю у власних автомобілях, будинках, фермерських угіддях, складах, побутових приміщеннях, ігноруючи відповідальність за порушення закону.

Працівники міліції вкотре попереджають і застерігають, необережне поводження з будь-якою зброєю вкрай небезпечне для життя, а протизаконне її зберігання передбачає кримінальну відповідальність.

ВЗГ ГУМВС Україні в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera