facebook  ДДСО

 
Новини
03-04-2012 14:55 | Переглядів: 218

Працівники комунального підприємства «вирішили питання» несанкціонованої торгівлі по-своєму


Нещодавно працівники управління державної служби боротьби з економічними злочинами міліцейського главку Київщини затримали 41-річного старшого інспектора комунального підприємства Ірпінської міської ради та 45-річного інспектора цього ж КП. Комунальщики вимагали та отримали від громадянина 3500 гривень за непритягнення останнього до адміністративної відповідальності за здійснення торгівельної діяльності без спеціального дозволу на території міста. 

Як виявилося, такий випадок не одиничний. На даний час правоохоронці проводять перевірки ще за двома аналогічними заявами приватних підприємців Ірпеня. Люди розповідають, що за можливість торгувати їм доводилося сплачувати по 500 гривень на місяць. Якщо ж підприємець мав кілька торгівельних місць, ціна збільшувалася прямопропорційно.

За даним фактом місцева прокуратура порушила кримінальну справу за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Відносно службовців обрано запобіжний захід - підписка про невиїзд. Чоловікам загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera