facebook  ДДСО

 
Новини
06-04-2012 12:30 | Переглядів: 285

Легкі гроші - тяжка розплата

Спокусившись чужим майном одного разу, крадії не можуть протистояти спокусі розжитися за рахунок інших людей. Нажаль, у багатьох випадках, навіть роки ув’язнення не допомагають забути смаку легкої наживи та безробітного життя.

За плечима 48-річного Івана багате кримінальне минуле: адже у 28-річному віці його вже судили за ч. 3 ст.141 «Відкрите заволодіння чужим майном з проникненням в житло». Після повернення з місць позбавлення волі чоловік на шлях виправлення не став, продовжував здійснювати нові злочини і на волі довго не затримувався. Повернувшись з останнього ув’язнення у 2006 році, чоловік переїхав до міста Узин Білоцерківського району, що на Київщині. Втім змінивши своє місце проживання, звичний спосіб життя так і не змінив. 

У серпні 2011 року перехиливши чарку, Іван украв відеоплеєр і телевізор у сусіда, разом із яким винаймав житло. Білоцерківський міськрайонний суд Київської області за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України виніс вирок, присудивши зловмиснику 3 роки позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки. Але виправлятися і змінювати своє життя чоловік, напевно, і не збирався. Іван продовжував зловживати спиртними напоями, щоправда, коштів для існування та для придбання «оковитої» він не мав. 

У січні 2012 року чоловік вчинив чергову крадіжку. На цей раз Іван поцупив телевізор у своєї знайомої, з якою періодично розпивав алкогольні напої. Утім горе-крадієві не пощастило, хазяйка квартири застала його на гарячому. Про інцидент жінка розповіла правоохоронцям і крадія-невдаху вкотре затримали.

Івана визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України та винесли вирок – три роки і шість місяців позбавлення волі. 

Білоцерківський РВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera