facebook  ДДСО

 
Новини
09-04-2012 14:27 | Переглядів: 200

Чергові посиденьки ледь не скінчилися смертю заробітчанина

Нещодавно до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції Київщини надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що в медичному закладі надано допомогу 30-річному заробітчанину з Вінницької області. Як з’ясувалося, колото-різані рани шиї, щоки, вуха тім’яної області голови чоловік отримав під час сварки з товаришем. За словами медиків, потерпілого госпіталізовано до хірургічного відділення лікарні, стан його здоров’я задовільний.

Трагедія сталася в одному з будинків села Петропавлівська Борщагівка поблизу Києва. Там потерпілий та його 36-річний товариш з Київської області винаймали житло і працювали в столиці на будівництві. Того дня вони розпивали горілку, винайшовши черговий привід для свята. За висновками експертизи на вміст алкоголю в крові, на кожного прийшлося не менше літру оковитої. В такому стані нецензурна лайка на адресу одного з чоловіків ледь не закінчилася смертельною помстою. Схопивши зі столу ніж, будівельник почав наносити удари співпляшнику, доки той не втратив свідомість.

Ледь тримаючись на ногах. образник пішов до сусідки, яка і викликала швидку допомогу. Сам же зачинився в кімнаті та ліг спати. Сплячим його застав і наряд міліції, що прибув невдовзі.

Протверезівши чоловік у всьому зізнався. Наразі за фактом замаху на вбивство міліція порушила кримінальну справу. Відносно винуватця обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera