facebook  ДДСО

 
Новини
10-04-2012 12:00 | Переглядів: 216

Чоловіка, який вдарив граблями міліціонера, отримав три роки в’язниці, його син – сім з половиною

Сім з половиною років ув’язнення синові і три – батькові. Такі кінцеві вироки Феміда винесла двом жителям села Кривець Ставищенського району, що на Київщині.

Два роки тому, в квітні 2010-го, працівники карного розшуку місцевої міліції, виконуючи окреме доручення слідчого та постанову про привід громадянина Л., відносно якого було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), прийшли за місцем проживання його батьків. На повідомлення, що йому потрібно проїхати до райвідділу, пыдозрюваний відреагував досить агресивно, почав втікати і кликати на допомогу батьків. 

Коли батько вибіг на вулицю і побачив, що сина тримає працівник міліції, той схопив граблі і вдарив правоохоронця по голові. Втративши свідомість міліціонер впав, а підозрюваний в цей час втік з місця події. 

Затримали його в одному з монастирів Черкаської області, де він переховувався близько трьох тижнів. Під час затримання чоловік знов чинив опір. Враховуючи, що, на той час 31-річний зловмисник за скоєння крадіжок вже був засуджений 6 (!) разів, суд виніс свій вирок та позбавив крадія волі на сім з половиною років.

За умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням службових обов’язків (ч.3 ст. 345 Кримінального кодексу України) батько громадянина Л. отримав три роки ув’язнення. Його апеляцію суд вищої інстанції не задовольнив.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera