facebook  ДДСО

 
Новини
13-04-2012 14:56 | Переглядів: 195

Постріл через необережність ледь не понівечив дві людські долі

 У селищі Терезине Білоцерківського району Київської області з’ясування стосунків двох сусідів ледь не призвело трагедії. 33-річний Сергій припаркував свій автомобіль біля під’їзду будинку, втім машина завадила сусідові, котрий повертався додому напідпитку.

Розлючений чоловік почав бити автівку ногами, коли ж спрацювала сигналізація і надвір вийшов господар між чоловіками почалася сварка. Сергій намагався заспокоїти бунтаря, але замість того щоб угамуватися, 34-річний нетверезий Олексій ще завзятіше сперечався та трощив автомобіль, чим далі, тим нахабніше.

В розпалі сварки Сергій вирішив відлякати неадекватного сусіда. Дістав із машини пневматичну зброю, пістолет марки «Трупер» і пригрозив Олексію. Іще більше розлютившись Олексій спробував відібрати зброю і коли схопився за ствол пістолет вистрелив. Ймовірно від болю і несподіванки чоловік протверезів. Зрозумівши, що був неправий, вибачився перед шокованим Сергієм і запевнивши, що з ним все гаразд Олексій пішов додому.

Вночі у чоловіка підвищилася температура і йому стало зле. З’ясувалося, що кулька потрапила в живіт. Дружина потерпілого викликала швидку допомогу. Поранення Олексія виявилося несмертельним, втім чоловіка прооперували і тепер йому доведеться проходити курс лікування. Медики повідомили про інцидент правоохоронців. 

Дізнавшись, що пораненого сусіда забрали до лікарні, Сергій засмутився. Зі слів чоловіка, він не бажав такого розвитку подій суперечки і жалкує про те, що сталося. Зброя з якої стався постріл зберігалася законно. У салоні автівки чоловік возив із собою «Трупер» лише для самозахисту. Адже, як зізнався Олексій, його завжди чекають малолітній син і вагітна дружина, яка за найближчим часом повинна народити другого малюка.  

Прооперований Олексій своєї провини в ситуації, що склалася, нібито, не заперечує і претензій Сергієві поки що не висуває. Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera