facebook  ДДСО

 
Новини
15-04-2012 14:00 | Переглядів: 185

Працівники міліції Київської області повернули додому 59 зниклих дітей

Лише з початку 2012 року до міліції Київської області надійшло 62 повідомлення щодо зникнення або втечі дітей з місця постійного проживання. Працівники відділу дитячої кримінальної міліції вже знайшли та повернули додому і спецустанов 59 неповнолітніх втікачів. Троє досі перебувають в розшуку.

Зі слів тимчасово виконуючого обов’язки начальника ВКМСД ГУМВС України в Київській області, майора міліції Олександра Дудника, зазвичай близько 85% підлітків тікають з дому через насильство в сім’ях, складні стосунки з рідними і тяжкі умови виживання у не благодійних родинах. А таких родин в Київській області, на превеликий жаль, 1539. І лише 15% відсотків залишають оселі через власні амбіції, палкий характер або перехідний вік. 

Працівники міліції постійно проводять профілактичні заходи як із самими дітьми, так і з їхніми батьками. На одного міліціонера Київщини припадає 3896 підопічних малолітніх, тому за необхідності до спілкування, роз’яснення та допомоги залучають психологів. 

Наразі на профілактичному обліку правоохоронців перебувають 804 дитини та 209 дорослих. Завдяки профілактичній роботі міліціонерів цьогоріч за участі підлітків скоєно на 27,3% менше злочинів ніж у минулому році. До адміністративної відповідальності притягнули 360 неповнолітніх та 1011 дорослих, у більшості випадків за невиконання обов’язків по вихованню дітей.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera