facebook  ДДСО

 
Новини
17-04-2012 13:23 | Переглядів: 214

Іноземець наніс трьом жителям Київщини численні ножові поранення

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько 22:00 надійшло телефонне повідомлення від диспетчера швидкої допомоги. Працівник медичного закладу повідомив, що у селі Жердова Київської області троє чоловіків отримали численні ножові поранення.

Упродовж п’яти хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група. Як з'ясувалося, на передодні трагедії зустрілися троє братів для того, щоб випити «по сто грам» за Великдень. Святкове застілля розпочалося із самого ранку. Коли закінчилися спиртні напої та гроші, старший із братів згадав, що один із місцевих жителів винен йому двадцять гривень. Добряче «підігріті» алкоголем брати вирішили піти до родичів боржника за грошима.

Двері будинку відчинив 48-річний чоловік сестри позичальника та намагався пояснити нетверезим молодикам, що дружини вдома немає. Втім чоловіки дуже образились, що не отримали бажаних коштів. Не тямлячи себе від гніву, схопили до рук палиці та почали бити іноземця. Чоловік забіг на кухню і схопив кухонний ніж, намагаючись захиститися почав розмахувати ним перед кривдниками. Від отриманих травм 22-річний брат помер на місці, а інші два отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Відносно горе-чоловіка порушили кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera