facebook  ДДСО

 
Новини
17-04-2012 16:24 | Переглядів: 254

На Київщині у ДТП травмовано семеро людей

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько 20:00 години по спецлінії «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на 27-кілометрі автодороги Київ–Чернігів.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце пригоди з’ясувалося, що 28-річний водій автомобіля «BMW-520» виконуючи розворот не надав перевагу в русі та здійснив зіткнення з автомобілем «VOLKSWAGEN CADDУ».

В наслідок ДТП постраждало шість дорослих людей та одна малолітня дитина. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано до Броварської районної лікарні. 

По даному факту події правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водія затримали, на даний момент він перебуває під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera