facebook  ДДСО

 
Новини
18-04-2012 09:27 | Переглядів: 745

В Білій Церкві чоловік вбив дружину та підпалив житло, щоб приховати сліди


В місті Біла Церква Київської області 42-річний чоловік зарізав дружину та підпалив квартиру, намагаючись приховати сліди вбивства.

Під час гасіння пожежі в квартирі на сьомому поверсі одного з будинків міста, працівники МНС виявили тіло загиблої господарки та її чоловіка із термічними опіками. За висновками експертів, причиною пожежі став підпал. Як з’ясувалося, госпіталізований в лікарню потерпілий напередодні за допомогою аерозольного спрея підпалив речі. Та, скоріше за все, під час здійснення підступного наміру в руках у чоловіка раптово вибухнув балончик дезодоранту. Отримавши опіки у вже палаючій квартирі, вийти назовні йому не вдалося.

Трагедія сталася близько сьомої години вечора. Чергова сімейна сварка на ґрунті випитого спиртного переросла в бійку. Закінчилося все тим, що чоловік схопив зі столу ніж та влучив 39-річній жінці в шию. За кілька хвилин дружина вже не подавала жодних ознак життя і тоді зловмисник прийняв рішення «замаскувати» все під пожежу. За словами судмедексперта, причиною смерті потерпілої стало проникаюче ножове поранення гортані з пошкодженням трахеї. 

За фактом смерті жінки місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловік потерпілої, який отримав 80% опіків тіла, перебуває в лікарні в стані коми. Рішення про обрання відносно нього міри запобіжного заходу буде вирішуватися після закінчення лікування.
Як стало відомо, сімейна пара виховувала двох неповнолітніх дітей, яких на момент трагедії в квартирі не було.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera