facebook  ДДСО

 
Новини
19-04-2012 10:15 | Переглядів: 178

Молодий чоловік зарізав і залишив помирати біля річки свою дівчину через те, що кохана прийшла напідпитку

Наприкінці лютого в районі річки «Нивка» у Києво-Святошинському районі в крижаній глибі було виявлено труп 26-річної жительки міста Києва. Згідно висновків експертизи смерть жінки настала внаслідок утоплення у відкритій водоймі. Після проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку було встановлено особу, причетну до трагедії, 23-річного мешканця села Петропавлівська Борщагівка.

Підозрюваного затримали за місцем проживання та доставили до районного відділку міліції, де останній надав правдиві покази. Зі слів чоловіка, з дівчиною він зустрічався протягом останнього місяця. Того злощасного дня закохані домовились про побачення, а коли зустрілися, молодому «кавалерові» вкрай не сподобалось те, що його подруга вкотре прийшла на підпитку. Дорогою додому пара весь час сварилися, не впоравшись з негативними емоціями, хлопець накинувся на дівчину і схопивши за шию душив доти, доки жертва не втратила свідомість. Почувши хрипи, підозрюваний кухонним ножем наніс удар у спину колишній коханій, впевнившись у тому, що вона померла, погрузив тіло до власного автомобіля і хотів вивезти, але бідолашна знову захрипіла. Чоловік викинув поранену біля водоймища в безпорадному стані та поїхав геть. 

Наразі місцева міліція порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Відносно винуватця обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Віталія Грохольська, Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera