facebook  ДДСО

 
Новини
19-04-2012 14:51 | Переглядів: 163

Вирішення проблем жителів Київщини - під контролем МВС

Двадцять першого та двадцять другого березня радники Міністерства внутрішніх справ України Андрій Василишин і Василь Дурдинець за дорученням Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка провели прийом громадян у Іванківському та Поліському районах, що на Київщині.

Питання, що піднімалися на зустрічах мешканцями цих районів, стосувалися їх соціально-економічного розвитку, а також стану виконання завдань із захисту прав і свобод громадян місцевими органами внутрішніх справ. Протягом останнього місяця за зверненнями, отриманими під час зустрічей, правоохоронцями було вжито різноманітних заходів: від службових перевірок за скаргами до внесення пропозицій до органів влади.

Зокрема, розглядалося питання можливості створення в смт. Красятичі відділення міліції, працівники якого забезпечували б оперативне реагування на правопорушення та надзвичайні події на території Поліського району. В умовах реформування правоохоронної системи та оптимізації штатної чисельності, одним із дієвих варіантів керівництво міліцейського главку Київщини вважає відкриття там опорного дільничного пункту міліції. Це не потребує змін у діючій структурі місцевого райвідділу, а за умови сприяння райдержадміністрації у виділенні приміщення і забезпечення належного інформування жителів про його існування, перешкод для швидкого реагування на повідомлення про злочини та правопорушення не буде.

Що ж стосується питання щодо стану здоров’я пенсіонерів МВС, працівників міліції, членів їх сімей, особливо учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, то він знаходиться на постійному контролі сектора медичного забезпечення главку. Протягом минулого року в медичних закладах ГУМВС України в Київській області пройшли лікування 59 мешканців Іванківського та Поліського районів, у тому числі — 41 ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього року стаціонарного та амбулаторного лікування потребують 70 мешканців цих районів.

Окрім вирішення організаційних питань, правоохоронці провели службові перевірки за окремими скаргами жителів кількох сіл щодо можливих неправомірних дій з боку працівників міліції. У двох випадках порушень законодавства з боку міліціонерів виявлено не було, ще за одним — працівника міліції притягнено до дисциплінарної відповідальності.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera