facebook  ДДСО

 
Новини
27-04-2012 16:39 | Переглядів: 267

Житель Київщини перетворив гараж свого будинку на теплицю для марихуани

У приватному будинку одного з районів Київської області співробітники УБНОН вилучили понад 160 пакетів розфасованої марихуани підготовленої до збуту. Власник будинку, 33-річний місцевий житель намагався втекти з місця події на автомобілі та уникнути відповідальності. Втім одразу ж був затриманий міліціонерами.

При більш детальному огляді подвір’я в гаражі господаря правоохоронці виявили близько 20 пластикових горщиків із рослинами коноплі, висаджених для подальшого використання та реалізації у майбутньому. Невеличкі стеблі таких рослинок швидко виростають до трьох метрів і пакуються для продажу. Свій нехитрий товар чоловік реалізовував місцевій молоді, його постійними клієнтами у переважній більшості були студенти. 

Наразі відносно підозрюваного вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 310 (незаконний посів, вирощування нарковмісних речовин), за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (придбання, виробництво, виготовлення, придбання (зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожуватиме чималий термін ув’язнення. Всі речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera