facebook  ДДСО

 
Новини
04-05-2012 13:12 | Переглядів: 125

Чоловік вбив брата і пішов додому


Вранці до чергової частини Баришівського райвідділу міліції Київщини зателефонував 59-річний житель села Пасічна та повідомив, що напередодні вбив свого двоюрідного брата і сказав, де знаходиться тіло.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, смерть 60-річного чоловіка настала від проникаючого ножового поранення в шию. За словами судмедексперта, зловмисник влучив прямо в сонну артерію, не залишаючи жодного шансу на життя.

Причина кривавої сутички між братами наразі встановлюється: пояснити, що сталося ввечері напередодні підозрюваний не зміг, каже, був сильно п’яний. Розповів лише, що того дня садили картоплю, потім ввечері сили поїсти та випити. Коли розпили літр горілки на двох, почали сперечатися. Молодший брат схопив зі столу ніж та вдарив, після чого пішов додому спати. А прокинувшись вранці, повідомив своїй дружині, що скоріше за все вбив родича та одразу пішов перевірити до нього додому. Розуміючи, що брат мертвий, чоловік одразу зателефонував «102».

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу. Зловмисник у всьому зізнався і наразі знаходиться під вартою. За вбивство брата йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera