facebook  ДДСО

 
Новини
07-05-2012 16:11 | Переглядів: 197

Покинутий кавалер ледь не вбив батька своєї колишньої дівчини

У селі Ковалівка Васильківського району Київської області життя 45-річного місцевого мешканця ледь не обірвав колишній залицяльник доньки чоловіка.

Вночі 23-річний молодик, житель міста Біла Церква, приїхав до будинку своєї колишньої дівчини для того щоб з’ясувати стосунки. Правоохоронцям хлопець розповів, що дізнався від знайомих, нібито співмешканку з якою він прожив близько півроку ображає рідний батько. Підійшовши до оселі коханої молодий чоловік викликав на розмову голову родини, при цьому щедро нагороджуючи його образливими нецензурними висловами. Коли ж батько спробував вивести нахабного кавалера з двору силоміць, молодик вихопив з-за спини два кухонні ножі, які заздалегідь прихопив із собою і накинувся на господаря. Зупинився непроханий гість тільки коли побачив скривавлену і нерухому жертву на землі.

Налякані донька і дружина викликали на місце пригоди швидку допомогу і міліцію. Нападник також нікуди не тікав, залишившись чекати міліціонерів. Потерпілого у вкрай тяжкому стані доставили до Васильківської Центральної районної лікарні. Зі слів завідувача хірургічним відділенням медичної установи Василя Петросенко, за життя пораненого лікарям довелося боротися кілька разів, чоловік переніс дві складні операції, оскільки у нього серйозно пошкоджені життєво важливі органи. До того ж через те, що лезо ножа було брудним, до організму потерпілого потрапила інфекція, ускладнивши й до того критичне становище хворого.

Дружина потерпілого розповіла, що від колишнього хлопця її доньки такої витівки ніхто не чекав. Коли романтичні стосунки двох закоханих тільки розпочиналися, юнак був чемним і турботливим, дарував квіти своїй дівчині та навіть матері. Кожний букет і подарунок був особливим, відчувалося, що вибирався зі смаком. Втім через деяким час, поведінка кавалера стала дивною. У молодого чоловіка дуже швидко змінювався настрій, його емоції та необдумані вчинки все частіше відображалися на житті співмешканки і її родини. Саме неадекватність хлопця і стала причиною розриву стосунків. Зрозумівши, що поновлювати їх дівчина не збирається, молодик обурився, ймовірно вирішивши, що такому рішенню коханої посприяла сім’я. Зі слів жінки, вони з чоловіком прожили разом майже двадцять п’ять років, а тепер життя найріднішої людини щомиті може обірватися через молоду неврівноважену особу, котра вигадала привід для того щоб прийти в чужий дім і заради помсти родині вбити господаря.

Наразі нападник затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зі слів начальника Гребінківського селищного відділення міліції Васильківського району Київської області Олександра Щербини, всі речові докази вилучено, відносно затриманого порушено кримінальну справу за фактом замаху на вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. Крім того вирішується питання щодо порушення ще однієї кримінальної справи відносно молодого чоловіка. Цього разу за крадіжку. З’ясувалося, що підозрюваний зняв із банківської картки свого колеги близько 4000 гривень. Стосовно даного факту ведеться перевірка.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera