facebook  ДДСО

 
Новини
08-05-2012 15:35 | Переглядів: 140

Дружина зарізала чоловіка, а звинуватила у всьому… коня


До чергової частини Тетіївського райвідділу міліції Київщини з лікарні надійшло повідомлення про смерть 31-річного жителя села Високе. Судячи з висновку судмедексперта потерпілий помер від крововтрати внаслідок колото-різаної рани грудної клітини з пораненням легенів та серця.

В результаті проведення слідчо-оперативних заходів, в поле зору правоохоронців потрапила дружина померлого. В розповідь про те, що чоловіка вдарив кінь, на якому він приїхав, міліціонери не повірили. Жінка плуталася в словах та натякала, що, можливо, її рідний брат причетний до трагедії. Проте за деякий час дружина померлого таки розповіла, як все трапилося насправді.

З’ясувалося, що сімейна пара проживала окремо один від одного. Кожен з них мав не найкращу характеристику серед місцевих жителів - зловживали спиртним, були позбавлені батьківських прав. Того вечора чоловік приїхав в гості, розпили пляшку. Коли господиня почала випроваджувати його додому, той відпирався, маючи намір залишитися до ранку. Вже на подвір’ї почалася бійка, дружина схопила ніж та вдарила. Розуміючи, що накоїла, заховала знаряддя злочину, замила сліди крові та викликала швидку.

До реанімаційного відділення лікарні чоловіка доставили в шоковому стані. За годину він помер.

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Ніж вилучено та направлено на експертизу. Жінка, яка у всьому зізналася та дала правдиві покази, наразі знаходиться під вартою. Їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera