facebook  ДДСО

 
Новини
11-05-2012 13:18 | Переглядів: 261

На Київщині чоловік забив зрадницю поліном

Працівники Іванківського райвідділу міліції Київщини затримали 54-річного чоловіка. Мешканець міста Ірпінь зізнався, що три тижні тому дерев’яним поліном забив свою на десять років молодшу дружину. За тиждень до трагедії вони офіційно вступили у шлюб. Прикидане шифером та дерев’яними дошками тіло жінки на одному з подвір’їв села Підгайне Іванківського району виявив сусід та одразу викликав міліцію.

На прохання господаря дачі чоловік прийшов навідатися та перевірити, чи все в порядку. Побачене – шокувало. Померлою виявилася 44-річна дочка власника обійстя.

Під час проведення оперативно-розшукових дій в поле зору правоохоронців одразу потрапив чоловік загиблої, який, не вигадуючи жодних історій, все розповів.

Як виявилося, після Великоднього застілля жінка, яка була трохи напідпитку, розповіла, що напередодні зрадила йому з іншим. Від ревнощів той схопив поліно та почав бити. За результатами судмедекспертизи, потерпіла померла від закритої травми грудної клітини з множинними переломами ребер. Прикидавши тіло жінки, з дачі чоловік повернувся додому, де за деякий час його і затримали правоохоронці.  

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманий чоловік наразі знаходиться під вартою. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera