facebook  ДДСО

 
Новини
14-05-2012 14:51 | Переглядів: 215

За вбивство підлеглого виконроб отримав 10 років тюрми

Влітку минулого року до чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 45-річного мешканця села Ходосіївка про те, що на території новобудови - окривавлене тіло будівельника.

На місце трагедії виїхала слідчо-оперативної група. Як з’ясувалося, потерпілий - 56-річний заробітчанин з Луганської області - працював на будівництві протягом останніх трьох місяців. Поміж робітниками мав славу конфліктної особи, любив випити зайвого. Останній конфлікт розв’язався за допомогою ножа. 

Під час досудового слідства міліціонери встановили, що наприкінці трудового дня 53-річний виконроб зробив потерпілому зауваження щодо неякісно зробленого фундаменту. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння недобросовісний робітник схопив кухонний ніж і почав ним розмахувати та кричати: «На, заріж мене, якщо хочеш!!!». Розлючений виконроб вихопив ніж та наніс декілька ударів у груди горе-будівельнику.  

У скоєному вбивстві чоловік зізнався. Як з’ясувалося, він раніше вже мав проблеми із законом – 8 років провів у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжки та хуліганства.

Під час судового процесу виконроб надавав правдиві покази та щиросердечно розкаявся у скоєному. Врахувавши все, Києво-Святошинський районний суд призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Чи зробить надалі належні висновки засуджений – покаже час.

Віталія Грохольська,
Києво-Святошинський РВ
ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera