facebook  ДДСО

 
Новини
17-05-2012 12:49 | Переглядів: 152

Зелений змій проковтнув чергове життя

 У селі Леонівка Кагарлицького району Київської області жінка убила свого співмешканця під час чергової сварки. Перехиливши чарку за застіллям 38-річна Галина почала дорікати цивільному чоловікові безробіттям, відсутністю реєстрації та документів, а найбільше дратувало жінку те, що співмешканець, нібито допомагає колишній дружині.

Замість того щоб замислитись над своїм життям чолов’яга різко реагував на зауваження жінки. Оскаженівши від люті Галина схопила зі столу ніж і встромила лезо у невдаху. 
 

Свідком сімейної драми став односельчанин подружжя, котрого запросили до застілля. Побачивши наслідки суперечки, він і викликав на місце події міліцію та швидку. Втім допомогти потерпілому не встигли. 36-річний чоловік помер майже одразу, його поранення виявилося несумісним із життям. Зі слів сусідів, родину вважали не благодійною. Чоловік з дружиною були небайдужі до алкоголю, а сварки та міцні слівця були для них звичним явищем.

Винуватиця трагедії навіть не намагалися втекти з місця злочину. Знаряддя вбивства також залишила на подвір’ї, звідки його і вилучили правоохоронці. Жінку затримали, відносно неї порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera