facebook  ДДСО

 
Новини
24-05-2012 15:58 | Переглядів: 250

У пошуках легкої наживи підлітки влаштували криваву бійню

Двадцять четвертого травня близько п’ятої години ранку у селищі Чабани Київської області в одному з приватних будинків спрацювала кнопка тривожної сигналізації Державної служби охорони. Найближчий до місця події наряд групи затримання ДСО негайно прибув за вказаною адресою.

Зовнішній вигляд двоповерхового помешкання викликав підозру у правоохоронців, тож працівники ДСО викликали на допомогу додаткові сили підкріплення. 

Несподівано, вибивши віконне скло, з будинку вистрибнув скривавлений чоловік та одразу втратив свідомість. Працівники Державної служби охорони проникли до примішення, злагодженими і професійними діями затримали п’ятьох невідомих осіб у масках. 
При огляді помешкання на другому поверсі виявтли труп 44-річної дружини власника будинку. У недобудованому гаражі на подвір’ї міліціонери знайшли мертвим 14-річного хлопчика, мешканця сусіднього будинку. На тілі дитини зафіксували 13 колото-різаних ран і перерізане горло.

Потерпілого 59-річного господаря з численними колото-різаними ножовими пораненнями та ушкодженнями внутрішніх органів госпіталізували до Боярської лікарні. Саме він і втиг натиснути кнопку тривожної сигналізації Державної служби охорони.
З’ясувалося, затриманим лише від 15 до 22 років. Причиною звірячого вбивства стали пошуки легкої наживи. З кишень затриманих правоохоронці вилучили 500 доларів США, близько 1600 євро і золоті прикраси. Також з місця події вилучили всі речові докази, серед яких два кухонні ножі, пневматичний пістолет, одяг підозрюваних та маски з прорізями для очей.

На місці злочину працює слідчо-оперативна група міліції, встановлються всі обставини і мотиви вбивства.  
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera