facebook  ДДСО

 
Новини
28-05-2012 10:31 | Переглядів: 453

«Євро-випуск» курсантів Училища професійної підготовки працівників міліції

Двадцять п’ятого травня урочисто прийняли присягу служити українському народові 93 курсанти Училища професійної підготовки працівників міліції. 35 із них працюватимуть у районах Київської області.

Для майбутніх правоохоронців та їхніх викладачів цей випуск був особливим. Адже термін навчання був скорочений до трьох місяців, а предметів будо значно більше. 

Окрема увага приділялася вивченню іноземних мов та професійному етикету. Першою серйозною практикою для випускників, де вони зможуть використати свої знання, стане проведення Чемпіонату Євро-2012. Для того щоб закріпити настанови колег-керівників, курсанти матимуть змогу пройти практику під час чергувань та патрулювань вулиць міст до початку євро-матчів.

У щасливу, добру професійну путь майбутніх міліціонерів проводжав оркестр Головного управління Київщини. Курсантів благословив священик храму Святителя Миколая, збудованого на честь загиблих ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

Випускників особисто привітав заступник начальника ГУМВС України в Київській області, полковник міліції Григорій Розум. Григорій Миколайович власноруч вручив курсантам подяки за успішність і особливі відзнаки у навчанні та побажав гідно нести честь міліцейської служби, збирати зірки на погонах і в житті допомагаючи людям.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera