facebook  ДДСО

 
Новини
30-05-2012 15:04 | Переглядів: 178

Захисники підозрюваного в убивстві майора міліції у Семиполках зірвали судовий процес

Сьогодні у залі Броварського суду Київської області під час чергового засідання в справі Віталія Запорожця, підозрюваного у вбивстві працівника міліції стався скандал із грубим порушенням громадського порядку, в результаті чого суддею було прийняте рішення зробити перерву.

Особи, які вчиняли хуліганські дії залізли на стіл судді та вигукували провокаційні гасла. За порушення дисципліни і порядку працівники міліції затримали жінку та чотирьох чоловіків.

Утім зривом судового процесу, грубістю та різкими образами на адресу судді агресія прихильників Віталія Запорожця не припинилася. Радикально налаштовані молоді люди заблокували будівлю суду та не давали змогу правоохоронцям вивести підсудного й інших людей, вигукували непристойні гасла щодо органів внутрішніх справ. 

Працівники Спецпідрозділу «Беркут» були змушені вжити відповідні заходи для того щоб конвоїри мали змогу доправити Віталія Запорожця до слідчого ізолятора. Порушників порядку доставили до Броварського міськвідділу. Зі слів двох затриманих, вони являються позаштатними кореспондентами одного з інтернет-видань. Утім документів або посвідчень, підтверджуючих журналістську діяльність вони не надали.

За даним фактом у Броварах затримали всього семеро осіб, із них шестеро дорослих та один неповнолітній: чотирьох у залі судових засідань, трьох за блокування автотранспорту.

Мітингуюючі викликали швидку допомогу одному із громадян, якому з їхніх слів, нібито завдали тілесних ушкоджень правоохоронці. Прибулі на місце події медики, обстеживши потерпілого, жодних тілесних або інших ушкоджень не зафіксували.


У ході проведення перевірки було встановлено, що затримані особи здійснили втручання у діяльність судових органів. У подальшому матеріали щодо даного інциденту будуть направлені до прокуратури для прийняття відповідних рішень Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera