facebook  ДДСО

 
Новини
01-06-2012 15:57 | Переглядів: 211

Піклування про дітей загиблих працівників міліції святий обов’язок

До міжнародного Дня захисту дітей голова профспілки атестованих працівників міліції ГУМВС України в Київській області Ігор Задорожний разом із керівництвом взводу спеціальної роти судової міліції «Грифон» завітали у гості до родини загиблого міліціонера Войцехівського Романа Людвиговича.

 У невеличкому приватному будиночку в місті Ірпінь мешкає маленька сім’я: 60-річна Зоя Йосипівна та дві її онучки 13 річна Олена і 2-річна Катерина. Дівчатка осиротіли понад рік тому. Батько, колишній співробітник взводу СРСМ «Грифон» і мама дітлахів загинули у страшному ДТП.

Втративши найрідніших людей і годувальників, родина виживає у скруті. На плечі пенсіонерки, котра ледь пережила смерть доньки, ліг недороблений покійним власником ремонт у напіврозваленому і порожньому домі та виховання неповнолітніх дівчаток, котрих потрібно ставити на ноги.

Роман Войцехівський за час служби в органах внутрішніх справ отримав шість заохочень, серед яких і Почесна грамота Головного управління, і медалі «За відзнаку в службі» 2-го та 1-го ступенів. Побачивши в яких умовах живуть діти трагічно загиблого колеги, співробітники взводу «Грифон» і профспілки атестованих працівників міліції вирішили допомогти сім’ї. Приїхавши в гості, привезли із собою комп’ютерний стіл і стільці для школярки Олени, для маленької Катрусі – безліч іграшок і дитячу косметику. Крім того, родині пообіцяли допомогти з ремонтом будинку, а старшу дівчинку відправити влітку на відпочинок до моря.

Зі слів Ігоря Задорожного ця сім’я не єдині підопічні профспілки атестованих працівників міліції. У Київській області 38 осиротілих дітей, чиї батьки служили в міліції, із них 35 дітлахи правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків. Про жодного вони не забувають і всім намагаються допомогти та підтримати. Адже дарувати радість і піклуватися про тих, хто цього найбільше потребує приємний обов’язок.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera