facebook  ДДСО

 
Новини
12-06-2012 12:45 | Переглядів: 138

На Київщині за переможців вболівали достойно – порушень громадського порядку не зафіксовано

Під час проведення футбольного матчу між командами України та Швеції в Києві працівники міліцейського главку Київщини порушень громадського порядку не зафіксували.

На території області знаходяться два кемпінгових містечка – в селах Литвинівка та Нові-Петрівці Вишгородського району – де проживають близько 100 вболівальників з Швеції, Англії, США, Росії, Німеччини, Шотландії, Нідерландів, Естонії, Польщі та Киргизстану. Також на Київщині під час проведення матчу працювали шість місць для перегляду, де були присутні близько 2,5 тисяч вболівальників. 

Слід відмітити, що вболівальники, не дивлячись на свій темперамент, поводилися один з одним толерантно та жодного разу не перетнули межу закону. Окрім скандувань на підтримку своїх команд, святкового настрою, що об’єднував фанів, працівники міліції, на щастя, нічого не зафіксували. Охоронці порядку вдячні всім вболівальникам за те, що свято великого футболу пройшло на високому рівні.

Загалом для забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час проведення Євро-2012 в посиленому режимі службу несуть 764 працівника міліції та військовослужбовців внутрішніх військ.  

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera