facebook  ДДСО

 
Новини
14-06-2012 16:32 | Переглядів: 211

Порядний сім’янин попався на зберіганні наркотичних речових та армійського запасу зброї

У містечку Миронівка Київської області за зберігання наркотичних речовин і цілого арсеналу зброї працівники міліції затримали 42-річного місцевого жителя.

Під час проведення оперативних заходів і санкціонованого обшуку в будинку чоловіка виявили та вилучили 30 мілілітрів ацетельованого опію, склянку ангідриду, два револьвери, чотири рушниці, гранату та майже армійський запас набоїв, близько 812-ти різного калібру. Також вилучили значну суму грошових коштів та ювелірні вироби.

Підозрюваний зберігав заборонені законом речовини з метою продажу і реалізації. Звідки в його домі така колекція зброї, пояснити категорично відмовився. Під час затримання чоловік чинив опір, намагався випустити з вольєрів трьох кавказьких вівчарок та нацькувати їх на міліціонерів. Утім завдяки злагодженим діям правоохоронців йому це зробити не вдалося. Допомогти уникнути відповідальності голові сімейства спробувала і дружина. Жінка встигла вилити у відро частину речових доказів, але її також зупинили працівники міліції та повернули все, що вірна дружина мала намір знищити.

Наразі відносно зловмисника порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна, за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років. Чоловік затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera