facebook  ДДСО

 
Новини
18-06-2012 15:28 | Переглядів: 177

На Київщині таксист допоміг шведові повернутися додому без пригод

Уболівальник забув у таксі піджак, в якому лежали мобільний телефон і паспорт. Завдяки порядності водія таксі, а також оперативності правоохоронців, громадянин іноземної країни зміг вчасно повернутися на батьківщину. Його землякові пощастило трохи менше, однак надія на повернення втраченого майна залишається.

До чергової частини лінійного відділу міліції аеропорту «Бориспіль» звернувся громадянин Швеції та повідомив, що забув у таксі свій мобільний телефон. Міліціонери одразу почали пошуки таксиста та орієнтували на пошуки таксі інші підрозділи внутрішніх справ.

Тим часом до того ж відділу міліції звернувся водій таксі і повідомив, що виявив у багажнику автомобіля, на якому він працює, забутий клієнтом піджак. У його кишені лежав мобільний телефон та паспорт на ім’я громадянина Швеції.

На жаль, ця знахідка не мала стосунку до заяви іноземця, який звернувся раніше – паспорт та телефон належав іншій особі. Проте в даному випадку завдяки порядності водія таксі виявлені речі потрапили до міліції.

Правоохоронці повідомили посольство Швеції про знахідку і доклали усіх зусиль, аби якнайшвидше розшукати розгубленого іноземця. Утім, через декілька годин той сам прийшов до лінійного відділку. Щасливий мандрівник пояснив, що як тільки виявив відсутність піджака, мобільного та паспорта, то одразу попрямував до посольства. Там на нього вже чекала радісна звістка, що документ та речі знайшлися і чекають власника в міліції.

Після проведення деяких формальностей втрачене майно було повернене іноземцеві.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera